Снимка фейсбукПоздравявам МВР, ДАНС и прокуратурата за акцията в Плевен. Това

...
Снимка фейсбукПоздравявам МВР, ДАНС и прокуратурата за акцията в Плевен. Това
Коментари Харесай

Премиерът: Подготвят се акции за боклука на още 7 места

Снимка фейсбук

„ Поздравявам Министерство на вътрешните работи, ДАНС и прокуратурата за акцията в Плевен. Това не е първото място, където влизат по този метод. Подготвят се акции на най-малко още седем места ". Това съобщи премиерът Бойко Борисов по време на ревизия на сектора от „ Балкански поток “ в Плевенско по отношение на интервенцията на Министерство на вътрешните работи, извършена в четвъртък. При нея бяха запечатани хранилища, в които се съхранявали 9000 тона нерегламентирани боклуци. Проверява се дали те са рискови и от кое място тъкмо са импортирани, заяви Нова тв.



„ Всеки, който мисли, че може да прави спекулация на гърба на здравето на българските жители, ще си понесе санкциите “, безапелационен бе Борисов.

„ Винаги съм смятал, че има лична отговорност, има хора, които получават заплата за своята работа и са оторизирани, когато издадат един документ, той да е закономерен. Ако има хора, които са нарушили закона, тук наоколо е Белене, където да завършат своята кариера. Това е битка с корупцията “, разяснява министър председателят по отношение на решението на Регионална инспекция за опазване на околната среда за предпазване и горене на отпадък на плевенската компания, която не е имала нужния капацитет за сходна активност. По информация на NOVA в схемата е забъркана същата компания, която беше струпала боклуци под автомагистрала " Струма ". 



 
 
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползва
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР